Kurser hos Gumselids

Välkomna till någon av våra kurser.
Vi har både workshop, kvällskurser och heldagskurser.Vi tar även emot bokade sällskap.

På workshoop finns möjligheten att prova på enklare hantverk efter beskrivning.. Workshopen är öppen alla onsdagar när butiken är öppen ni kommer och går som ni vill. Vi anpassar tema och material efter säsong.
Enklare fika finns att köpa och ni betalar för antal alster ni skapar.

När det är kvällskurs ger vi oss på det som är lite krångligare/ tidskrävande. Vanligtvis håller vi på 2,5 timma då vi fikar och hantverkar under ledning av ledare. Vi håller kurser i bla. tovning, luffarslöjd, piskflätning mm. Även här följer vi årstiden i teman tex med häx-, krans- och tomte-kvällar.

Heldagskurser blir det när vi ger oss på tidskrävande hantverk eller när en kvällskurs helt enkelt inte hinner stilla nyfikenhet och skaparglädje tex. växtfärgning, käpphäst tillverkning, luffarslöjd mm.
Kurserna håller vanligtvis på 6-7 timmar och även här ingår naturligtvis fika och ledare.

 

 

BOKADE SÄLLSKAP:

Är ni ett sällskap, familj, släkt, vänner, förening, arbetskamrater mm. är ni varmt välkomna att boka er egna tid. Ni väljer själva kursinnehåll och tid. Vi ordnar fika och enklare mat om så önskas Vi kan ta emot sällskap på 5-20 personer.

 

Luffarslöjd

KOMMANDE KURSER:

Varför inte boka en kväll eller dagl tillsammans med dina vänner. Tova en påsk käring till påsk eller varför inte piskflätning eller luffarslöjd

2,5-3,5 timmar inkl material och fika 245 kr/ person minst antal 5 personer

vill ni även ha en lättare måltid 275 kr/per

Ring om ni vill boka tid

 

Anmälan görs på mail: gumselid@gmail.com

 eller tel: 0705383454